Alergiile de primavara. Simptome si solutii adjuvante

 

Această perioadă a anului este specială. Copacii și florile încep să înflorească, iar culorile vii ne oferă mai multă energie. Dar pe măsură ce plantele înfloresc, o parte dintre noi avem o grijă suplimentară: să ținem alergiile de primăvară sub control.

Modificările climatice la nivel global, în special încălzirea globală, au determinat extinderea perioadei de polenizare. Pe de altă parte, au apărut și tipuri de alergii noi, precum alergia la polenul de ambrozie, care provoacă atât rinită sau conjunctivită, cât și astm bronșic.

În plus, luna mai este luna polenului de cereale, perioada când alergia poate lua cele mai agresive forme.

Conform weather.com, polenul din aer are valori foarte ridicate în această perioadă în principalele orașe din România:

București:

Cluj-Napoca:
Iași:
Una dintre soluțiile adjuvante pentru alergiile de primăvară o reprezintă purificatoarele de aer, cu sau fără ionizare.

ARTICOLE RECENTE IN BLOG

Sharp la Rommedica 2019

Sharp a fost prezent în perioada 11-13 aprilie la Romexpo, în cadrul evenimentului Rommedica, unde a prezentat cele mai inovative soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din locuință sau spații închise: purificatoarele Sharp și tehnologia integrată Plasmacluster.

Calitatea aerului din interior

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are, de asemenea, un impact direct asupra sănătăţii noastre. Ce anume determină calitatea aerului din interior?

Tu ştii ce fel de aer respiri?

Am avut ocazia să testez un purificator SHARP KC-G60EUW. A fost prima mea întâlnire cu un astfel de aparat. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar am înţeles că este cel mai bun dintre purificatoarele prezente pe piaţă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide