Cum este să ai un purificator de aer Sharp cu Plasmacluster în dormitor

În ultima lună am avut ocazia să testez unul dintre Purificatoarele Sharp cu Plasmacluster, despre care citisem în treacăt pe internet că distruge 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni.

Ce mai ştiam despre acest tip de aparat era că are la bază o tehnologie dezvoltată în Japonia, însă mărturisesc că nu am avut curiozitatea să mă informez mai mult fiindcă mi-am propus mai întâi să îl încerc și să văd efectele.

Știm cu toții că sunt din ce în ce mai mulți microbi și multe virusuri în jurul nostru, mai ales în aerul pe care îl respirăm, atât cel de afară, cât și cel în spațiile închise. Mai mult, când venim acasă, aducem cu noi tot ce ”culegem” de pe unde mergem zi de zi, de la praf, până la bacterii periculoase care pot produce în corpul nostru infecții grave.

Citeste articolul pe ileanaandrei.ro

ARTICOLE RECENTE IN BLOG

Alergiile de primavara. Simptome si solutii adjuvante

Modificările climatice la nivel global, în special încălzirea globală, au determinat extinderea perioadei de polenizare. Pe de altă parte, au apărut și tipuri de alergii noi, precum alergia la polenul de ambrozie, care provoacă atât rinită sau conjunctivită, cât și astm bronșic.

Sharp la Rommedica 2019

Sharp a fost prezent în perioada 11-13 aprilie la Romexpo, în cadrul evenimentului Rommedica, unde a prezentat cele mai inovative soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din locuință sau spații închise: purificatoarele Sharp și tehnologia integrată Plasmacluster.

Calitatea aerului din interior

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are, de asemenea, un impact direct asupra sănătăţii noastre. Ce anume determină calitatea aerului din interior?

Tu ştii ce fel de aer respiri?

Am avut ocazia să testez un purificator SHARP KC-G60EUW. A fost prima mea întâlnire cu un astfel de aparat. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar am înţeles că este cel mai bun dintre purificatoarele prezente pe piaţă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide