De ce sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi un purificator de aer

Alegerea unui purificator de aer poate fi dificilă. Pentru că mulți clienți ne întreabă cum să identifice purificatorul potrivit, unul care să corespundă nevoilor pe care le au și care să se adapteze perfect în spațiul destinat, ne-am gândit să îți oferim câteva informații care să îți ușureze decizia, în cazul în care ești interesat de o astfel de achiziție.

  1. Alegerea unui purificator în funcție de nevoile pe care le ai

Un purificator de aer îmbunătățește calitatea aerului prin eliminarea alergenilor și a bacteriilor, descompune și elimină gazele toxice (precum fumul de țigară), curăță rapid întreg spațiul de mirosurile neplăcute, elimină praful și, mai ales, este adecvat pentru orice spațiu interior.

E recomandat să achiziționezi un purificator dacă:

  • Ai copii și vrei să îi protejezi de viruși, praf, acarieni
  • Te confrunți cu alergii sezoniere
  • Ai probleme cu mucegaiul în locuință
  • Vrei să reduci mirosurile neplăcute (precum fumul de țigară, mirosurile de toaletă, cele provenite de la gunoiul menajer sau de la animalele de companie)
  • Îți dorești să respiri un aer mai curat acasă

Citește articolul complet aici.

ARTICOLE RECENTE IN BLOG

Alergiile de primavara. Simptome si solutii adjuvante

Modificările climatice la nivel global, în special încălzirea globală, au determinat extinderea perioadei de polenizare. Pe de altă parte, au apărut și tipuri de alergii noi, precum alergia la polenul de ambrozie, care provoacă atât rinită sau conjunctivită, cât și astm bronșic.

Sharp la Rommedica 2019

Sharp a fost prezent în perioada 11-13 aprilie la Romexpo, în cadrul evenimentului Rommedica, unde a prezentat cele mai inovative soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din locuință sau spații închise: purificatoarele Sharp și tehnologia integrată Plasmacluster.

Calitatea aerului din interior

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are, de asemenea, un impact direct asupra sănătăţii noastre. Ce anume determină calitatea aerului din interior?

Tu ştii ce fel de aer respiri?

Am avut ocazia să testez un purificator SHARP KC-G60EUW. A fost prima mea întâlnire cu un astfel de aparat. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar am înţeles că este cel mai bun dintre purificatoarele prezente pe piaţă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide