Despre Sharp

De la fondarea noastră în 1912, Sharp Corporation a inovat continuu la nivelul tuturor categoriilor de produse cu produse originale, de la creioanele mecanice „Ever-Sharp” de la care provine numele companiei, la comercializarea  primelor aparate de radio și televizoare japoneze, la primele calculatoare electronice LCD din lume, la producția de masă a celulelor solare și la dezvoltarea și introducerea AQUOS LCS TV.

Urmând crezul nostru în afaceri „Sinceritate și Creativitate” și fiind inovatori pe produse și servicii, Sharp depune eforturi pentru a deveni o companie unică ce creează stiluri de viață pentru secolul 21, ducându-ne clienții și partenerii dincolo de produsele individuale și capacitățile acestora. Vom inspira noi idei din tehnologie și de aceea suntem dedicați să angajăm o echipă care să se potrivească ambiției și excelenței noastre.

Sharp se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor prin utilizarea tehnologiei avansate și prin angajamentul pentru inovare, calitate, valoare și design. Vă invităm să aflați mai multe despre noi, despre importanța pe care o atribuim angajamentului continuu asupra eticii de afaceri și asupra numeroaselor premiilor câștigate de produsele noastre inovatoare.

Profilul Corporativ

Provocarea Sharp – o companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice și soluțiile cu totul unice în categoria lor, este aceea de a crea un echilibru între timpul de lucru și cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de muncă, acasă și în orice alt loc. Produsele de afaceri Sharp vă pot crește productivitatea și reduce costurile, în timp ce produsele electronice de consum Sharp vă pot spori satisfacția și comfortul și vă pot deschide noi perspective.

Produsele Sharp sunt destinate să ajute persoane, familii și echipe corporative să se conectează fără efort, să comunică clar și să manifeste creativitate fără precedent. Sharp se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor prin utilizarea tehnologiei avansate și prin angajamentul pentru inovare, calitate, valoare și design.

Principiul nostru director este „Onestitate și Creativitate”, împreună cu scopul clar de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație. Rezultatele nu sunt doar produse unice, inovatoare – fideli devizei noastre, „Realizăm produse pe care alții vor să le imite!” – creăm, de asemenea, noi stiluri de viață pentru secolul 21.

Filozofia Afacerilor

Nu căutăm doar să ne extindem volumul de afaceri. Mai exact, ne dedicăm utilizării tehnologiei noastre unice și inovatoare pentru a contribui la cultura, beneficiile și bunăstarea oamenilor din întreaga lume.
Intenția corporației noastre este de a crește împreună cu angajații noștri, încurajându-i și sprijinindu-i pentru ca aceștia să-și atingă potențialul maxim și pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai.
Prosperitatea noastră viitoare este strâns legată de prosperitatea clienților noștri  a comercianților și a asociaților noștri…într-adevăr a întregii familii Sharp.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide