Parerile clientilor

Sunt foarte multumita de produs, desi il am doar de o saptamana, aerul si mirosul din casa este foarte diferit. Recomand cu incredere.

Ana Maria

a cumparat, Sharp KC-A60EU W

L-am achizitionat saptamana trecuta, este foarte silentios si umiditatea in camera a crescut considerabil dupa cateva ore de la pornirea aparatului, intr-adevar un produs eficient cel putin pentru mine care sunt alergic la praf. Comanda a ajuns foarte repede, in 24 h de la plasarea comenzii.
Constantin

a cumparat, Sharp KC-D50EUW

Nu regret deloc ca l-am achizitionat, nu reuseam sa mentin umiditate optima in camera copiilor, multumesc pentru suportul oferit.

Dan B

a cumparat, Sharp KC-A60EU W

Imi este de foarte mare ajutor in tratarea alergiei, este foarte silentios si il pot folosi si noaptea.

Elena

a cumparat, Sharp KC-D60EUW

Intr-adevar un produs complex si complet care ne ajuta foarte mult in tratarea alergiilor in aceeasta perioada, si mai ales a bacteriilor si virusilor cand vine vorba de copii. Il folosim doar de o luna insa aerul din casa s-a imbunatatit considerabil.

Cristian

a cumparat, Sharp KC-G60EU-W

Imi este de mare ajutor in perioada aceasta impotriva alergiei la polen, livrare rapida, in 24 de ore a ajuns la mine.

Dana Ion

a cumparat, Sharp KC-A60EU W

Desi am facut un efort financiar in a-l achizitiona, rezultatele se simt repede mai ales daca ai probleme cu alergiile. Directionarea jetului de Ioni pe saltea si perna m-a ajutat sa scot mirosul sa am un somn linistit.

Marius Daniel

a cumparat, Sharp KC-D60EUW

Silentios, usor de folosit si mai ales foarte eficient daca ai probleme cu alergiile.

Alin

a cumparat, Sharp KC-A60EU W

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide