Purificator de aer Sharp cu Plasmacluster si umidificare activa, KC-D60EUW, 3l alb,

2579 lei

  • Efectul dublu al purificării aerului
  • Elimină substanţele periculoase
  • Purificare în fiecare colt
  • Purificarea aerului cu funcţie de umidificare
  • Capacitate rezervor (l): 3
  • Flux de aer (m³/h): 393
  • Capacitate umidificare (ml/h) : 660

Pluteste ceva în aer!

Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse. Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client. Pentru un climat casnic perfect, va recomandam purificatorul de aer de la Sharp, cu functia Plasmacluster.  Generatoarele de ioni sunt cele mai noi produse din gama noastra; ele emit in aer ioni Plasmacluster de mare densitate, care inactiveaza substantele aeropurtate.

Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client.

TEHNOLOGIE NATURALA AVANSATA PENTRU UN AER CU ADEVARAT CURAT

Tehnologia exclusiva si patentata Sharp, cu ioni Plasmacluster elimina poluantii microscopici pe care filtrele traditionale nu ii pot retine, replicand procesul de curatare al naturii, prin producerea de ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa din aer. Acesti ioni improspateaza aerul fara chimicale daunatoare sau parfumuri.

UN ELIMINATOR AL ALERGENILOR APROAPE PERFECT

Filtrele HEPA sunt ideale pentru eliminarea alergenilor obisnuiti dintr-o gospodarie, precum praf, polen, matreaza anumallor de casa si fum din aer. In calitate de purificator si umidificator al unei camera de mari dimensiuni, filtrul HEPA elimina 99.97% din poluantii aeropurtati, chiar si cei de numai 0.3 microni, incluzand praf, polen, matreata animalelor de casa si particule de fum. Se captureaza mai multe particule alergenice cu un adevarat filtru HEPA comparativ cu un filtru tip HEPA.

CERTIFICAT DE LABORATOR INDEPENDENT

Sharp Plasmacluster® purificatoare de aer sunt testate de laboratoare independente pentru a verifica capacitatea sistemului de filtrare de curatare a aerului. Fiecare model are propriile calificari CADR, care indica rata de eliminare a fumului, a prafului si a polenului atunci cand aerul din camera se schimba de 5 ori pe ora.

Functii premium. Sistem Plasmacluster Ion

Emiterea Ionilor
Descarcarile de plasma sunt utilizate pentru crearea si eliberarea in aer a acelorasi ioni pozitivi si negativi ca si cei generati in natura.

 

Efectul asupra mucegaiului si virusilor
Doar in momentul in care ionii vin in contact cu suprafata unui spor de mucegai, a unei bacterii sau a unui virus, acestia se transforma in radicali OH cu capacitati extrem de mari de oxidare. Radicalii OH “fura” instantaneu hidrogenul (H) din proteinele de la suprafata bacteriilor, distrugand proteina.

 

Ionii se transforma in apa si se intorc in aer
Combinarea unui radical OH liber cu hidrogen (H) are ca rezultat crearea particulei de apa (H2O), care se intoarce in aer.

Trei efecte majore ale Ionilor Plasmacluster:


 

 

1. Elimina mucegaiul si bacteriile 

Cauza alergiilor si a bolilor infectioase 

2. Descompun si elimina gazele toxice care nu pot fi eliminate cu ajutorul filtrelor conventionale

Fumul de tigara – descompun si elimina gazele toxice prezente in fumul de tigara

3. Curata rapid intreaga camera de mirosurile neplacute:

Mirosurile din casa, inevitabil generate
Mirosurile de toaleta
Mirosurile provenite de la gunoiul menajer
Mirosurile animalelor de companie

 

Respirati aer sanatos si acasa


 

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster si generatoarele de ioni descompun mirosurile neplacute si pot reduce particulele daunatoare.

Ne petrecem cea mai mare parte a vietii in spatii interioare. De aceea, este important sa pastram aerul din casa proaspat si sanatos, nu numai pentru nasul nostru, ci in special pentru caile noastre respiratorii.

Din cauza izolatiei imbunatatite a caselor noastre, calitatea aerului s-a deteriorat. Ca urmare, aerul de interior poate cauza sau accentua reactiile alergice, racelile si durerile de cap.

O purificare buna a aerului a devenit astfel o necesitate.

Curatarea aerului din jurul dumneavoastra

 • Indeparteaza electricitatea statica
 • Extragerea prafului
 • Elimina mirosurile persistente (fum tigara)
 • Elimina alergenii, virusii
 • Elimina particulele de mucegai aeropurtat
 • Elimina mucegaiul umed, greu 

Sistemului Plasmacluster Ion imbunatateste:

 • Umiditatea pielii (+6%)
 • Elasticitatea pielii
 • Textura pielii

Purificatoarele de aer Sharp pot fi folosite intregul an

Primavara – Eficient impotriva Polenului
Vara – Eficient impotriva mirosului neplacut de transpiratie
Toamna – Eficient impotriva alergiilor
Iarna – Eficient impotriva virusilor

Purificare in fiecare colt

In cazul majoritatii purificatoarelor de aer, aerul abia daca este absorbit in dispozitiv pentru a fi curatat prin filtrele existente. Astfel, numai aerul din fluxul de aer este purificat. Aceasta metoda de purificare nu ajunge la „aerul stagnant”. Cu alte cuvinte, nu se intampla prea multe cu contaminarea din spatele mobilei.

Cu purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster, ionii se raspandesc in toata incaperea, putand astfel purifica tot aerul. In acest mod, se purifica pana si aerul de sub canapea si de dupa sifonier.

 

Purificarea aerului cu functie de umidificare

Seria Sharp KC de purificatoare de aer cu umidificare, mentin automat umiditatea aerului din incapere la un anumit nivel, prin intermediul unor senzori de aer. In functie de temperatura din camera, purificatorul de aer / umidificatorul va incerca permanent sa mentina o umiditate a aerului intre 55% si 65%. Acesta este procentul recomandat pentru corpul uman.

De asemenea, acestea vor eficientiza si mai mult purificarea aerului deoarece particulele de apa se leaga de ionii Plasmacluster. Acestia sunt apoi atrasi in tesatura alaturi de apa. Astfel, puteti elimina, de pilda, mirosurile din carpete, covoare, draperii si lenjeria de pat.

 

Oxigen proaspat acasa

Adesea, oamenii nu se simt bine si pot suferi chiar si de dureri de cap, greata, oboseala, pierderea puterii de concentrare si diferite reactii alergice, atunci cand calitatea aerului de interior este slaba. In aceste locatii, echilibrul de oxigen este adesea dereglat: nu exista suficient de multi ioni negativi de oxigen. Numim acest fenomen sindromul raului de cladiri.

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster refac echilibrul de oxigen din aer generand ioni suplimentari de oxigen. Efectul nu este doar de reimprospatare a aerului, ci si de imbunatatire a concentratiei. Puteti recunoaste acest efect de reimprospatare atunci cand va plimbati intr-o padure sau cand stati aproape de o fantana sau de o cascada.

 

Efectul unic

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster nu trebuie confundata cu alte metode de purificare a aerului, care utilizeaza, de asemenea, ioni incarcati pozitiv sau negativ, deoarece in cazul majoritatii acestor metode, purificarea aerului are loc chiar in interiorul dispozitivului in sine si nu in camera. Mai mult, particulele nedorite nu sunt eliminate, si nici peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in aceste cazuri. 

Daca doriti sa respirati aer sanatos si curat ca cel din padure sau din munti, trebuie cu siguranta sa incercati purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster.

 

Cele mai importante caracteristici

 

 

Complet automat multumita senzorilor integrati

Purificatoarele de aer au un sistem de senzori care monitorizeaza separat si prezinta conditiile de praf, mirosuri, temperatura si umiditate din incapere. Prin aceasta, fiecare forma de contaminare a aerului este detectata imediat, iar viteza corespunzatoare a ventilatorului se regleaza automat. Exista 3 setari diferite pentru reglarea sensibilitatii senzorilor si, pe deasupra, puteti comuta pe un mod special de pulverizare cu ioni sau pe programul pentru polen.

 

Functionare silentioasa

Persoanele cu alergii, in special, au adesea probleme de respiratie in timp ce dorm.
Cu o functionare silentioasa de numai 25 dB (pe cea mai mica setare), purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster isi fac treaba aproape fara niciun zgomot. Si cu afisajul care poate fi stins, acestea sunt foarte potrivite pentru utilizarea in dormitor.

 

Eficienta energetica

Pentru a mentine aerul cat mai curat posibil, Sharp recomanda sa pastrati purificatorul de aer pornit 24 ore pe zi. Prin utilizarea tehnologiei cu invertor, prin care se economiseste energie si un consum de numai 26 W (pe cea mai mica setare), acestea va vor mentine factura de curent la un nivel redus.

 

Programe separate

In timpul „sezonului de polen”, puteti comuta pe programul special de polen al purificatoarelor de aer. Purificatorul de aer variaza astfel automat viteza de ventilatie intr-un mod eficient.
Modul de pulverizare cu ioni al modelelor mentionate mai sus este, de asemenea, o trasatura unica. Atunci cand activati aceasta functie, se produce instantaneu un numar mare de ioni Plasmacluster de inalta densitate, pentru purificarea aerului. Ionii Plasmacluster se raspandesc in toata incaperea timp de 15 minute, iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul scazut. Astfel, camera va fi purificata foarte repede si foarte bine.

 

 

Adecvat pentru orice spatiu interior

In majoritatea cazurilor, purificatoarele de aer fac parte din interiorul sufrageriei sau al dormitorului dvs. de aceea, s-a acordat multa atentie formei si designului acestora. Ele au fost create cu un design stilat, care completeaza orice spatiu interior.

 

Afisaj color usor de inteles  

 

 • Fante automate
 • Panou control nou
 • Aprobat de The British Allergy Foundation

 

 

 • Tastatura argintie 

 • Acoperire argintie

 • Fanta neagra lucioasa

Functii: 

Temporizator ON/OFF cu setare pornire de 2/4/6/8/10/12/14 ore si Setare de oprire de 1/2/4/8 ore

Intretinere facila – Nu contine filtru dezodorizant lavabil. Nu este necesara spalarea pana la 10 ani

Miscare si fixare usoara – Role si opritor. Aparatul se muta usor prin alunecare

Evitarea intrarii prafului – Fante auto noi

Previne dezvoltarea mucegaiului – Mod Auto Avansat. La Modul Auto, cand umiditatea creste peste 70%, jetul de aer creste automat, pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului prin jetul de mare densitate de PCI (mucegaiul se dezvolta automat la umezeala de peste 70%)

Prezinta Functia de Autorestart si Fuctionare automata cu ajutorul senzorilor.

De asemenea, copilul dumneavoastra este protejat de posibilele accidente prin functia Child lock pentru a folosi produsul fara griji in orice imprejurare.

Liniste si Pace – Datorita nivelelor scazute de zgomot, in combinatie cu un afisaj digital ce poate fi oprit, purificatorul Sharp a fost gandit pentru a fi utilizat si in dormitor. Ofera aer curat pe timpul intregii nopti, dar te va lasa sa dormi in liniste si pace in acelasi timp

 

Senzori:

Senzor de temperatura si umiditate, Senzor de praf, Senzor de Mirosuri

 

Filtre:

Filtru HEPA, Deodorizant lavabil, Filtru de pulverizare sau filtru de umidificare / Durata de viata filtru, HEPA, filtru de carbon activ: pana la 10 ani; Durata de viata filtru, pulverizare sau umidificare: pana la 10 ani

 

Ce se intampla daca umiditatea aerului este prea mare sau prea mica?

 • Mai mica de 30%: rezistenta noastra scade
 • Mai mica de 40%: se activeaza virusurile
 • Mai mare de 65%: se activeaza mucegaiurile 

 

Setarea automata pentru procentul de umiditate a purificatoarelor de aer Sharp Plasmacluster variaza intre 55% si 65%, in functie de temperatura camerei:

 • Mai putin de 18 grade: 65%
 • Intre 18–24 grade: 60%
 • Mai mult de 24 grade: 55%

 

Sistemul de filtrare cvadruplu

Purificatorul KC-D60EUW este echipat cu un sistem eficient de filtrare cvadruplu, pentru purificarea aerului

1. Pre-filtru din microplasa 
2. Filtru deodorizant lavabil
3. + 4. Filtru antimicrobacterian si filtru HEPA (doi-in-unu)
5. Filtru rotativ de umidificare a aerului
6. Recipient de apa
7. Modul de pulverizare de inalta densitate a ionilor Plasmacluster

Filtrul din microplasa protejeaza filtrul HEPA de inalta performanta de pierderea potentiala a performantelor de colectare a prafului impiedicand intrarea prafului in filtrul HEPA. Filtrul lavabil de carbon absoarbe toate mirosurile neplacute.

Filtrul antimicrobacterian si filtrul HEPA se combina intr-un singur filtru fizic. Acesta colecteaza 99,97% din toate particulele (fine) de praf, polen, bacterii, virusuri, acarieni si mucegaiuri, cu o dimensiune de pana la 0.3 micrometri.

 

Studii stiintifice

Efectele pozitive ale tehnologiei cu ioni Plasmacluster au fost studiate si masurate in diferite modalitati de catre institutele de stiinta din toata lumea.

S-a dovedit ca ionii Plasmacluster sunt eficienti impotriva a 23 tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri si alergeni; rezultatele acestor teste sunt unice. Printre altele, ionii Plasmacluster inactiveaza virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum si bacteria e-coli, virusul poliomielitei si acarienii.

 

Tip Purificator de aer
Tip material Plastic
Numar viteze 3
Functii Umidificare
Sistem filtrare Ionizare
HEPA
Filtru Filtru HEPA, Deodorizant lavabil, Filtru de pulverizare sau filtru de umidificare / Durata de viata filtru, HEPA, filtru de carbon activ: pana la 10 ani; Durata de viata filtru, pulverizare sau umidificare: pana la 10 ani
Culoare Alb
Alimentare 220 – 240 V
Display Da
Functii si optiuni Generator PCI si ventilator de înaltă densitate, Moduri pentru ionii Plasmacluster, Operatiune invertor, Functie de umidificare, Dus ioni, Polen
Capacitate rezervor 3 l
Flux de aer (m³/h) 393
Capacitate umidificare 660
Suprafata acoperita Cu umidificare 30 / Fara umidificare: 48
Auto mode Da
Temporizator pornire 2/4/6/8/10/12/14h
Temporizator oprire 1/2/4/8h
Senzori Praf/ Miros/ Temperatura/ Umiditate
Nivel zgomot 47 / 37 / 23
Altele Blocare siguranta
roti ptr. transport facil
Eliminare mirosuri

Imi este de foarte mare ajutor in tratarea alergiei, este foarte silentios si il pot folosi si noaptea. Elena

Desi am facut un efort financiar in a-l achizitiona, rezultatele se simt repede mai ales daca ai probleme cu alergiile. Directionarea jetului de Ioni pe saltea si perna m-a ajutat sa scot mirosul sa am un somn linistit. Marius Daniel

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide