Sharp KC-A50EU-W Purificator de aer cu funcție de Umidificare, Filtru HEPA, 3 Trepte de Ventilare

Nu mai este de mult o noutate sintagma „calitatea aerului”, care se tot degradează și, din păcate, nu prea avem ce face la nivel global, privind poluarea și tot ce ține de îmbunătățirea aerului de pe întreaga planetă. Nici măcar în orașul în care locuiești nu prea ai ce face în prezent: poți schimba lucruri, așa este, dar nu complet.

Mai degrabă, fiecare poate schimba calitatea aerului din colțul propriu și mă refer aici la locuința proprie, al cărui aer poate fi cu ușurință modificat în mai bine. Deci poți începe în primul rând cu aerul din casa ta proprie.

Așa am descoperit eu purificatorul de aer cu funcție de umidificare Sharp  KC-A50EU-W, cu astfel de gânduri. Un aparat care, la câte promite, are un preț bun, fiind de tip 2 in 1. Este exact ce aș avea nevoie în acest moment: curățarea profesională a aerului din spațiul în care locuiesc, de virusuri, bacterii, fum, acarieni, praf, mirosuri neplăcute, gaze toxice, polen sau alți alergeni din spațiile închise; precum și menținerea gradului optim de umezeală a aerului pe care îl respirăm.

Citeste articolul pe electroreview.ro

ARTICOLE RECENTE IN BLOG

Alergiile de primavara. Simptome si solutii adjuvante

Modificările climatice la nivel global, în special încălzirea globală, au determinat extinderea perioadei de polenizare. Pe de altă parte, au apărut și tipuri de alergii noi, precum alergia la polenul de ambrozie, care provoacă atât rinită sau conjunctivită, cât și astm bronșic.

Sharp la Rommedica 2019

Sharp a fost prezent în perioada 11-13 aprilie la Romexpo, în cadrul evenimentului Rommedica, unde a prezentat cele mai inovative soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din locuință sau spații închise: purificatoarele Sharp și tehnologia integrată Plasmacluster.

Calitatea aerului din interior

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are, de asemenea, un impact direct asupra sănătăţii noastre. Ce anume determină calitatea aerului din interior?

Tu ştii ce fel de aer respiri?

Am avut ocazia să testez un purificator SHARP KC-G60EUW. A fost prima mea întâlnire cu un astfel de aparat. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar am înţeles că este cel mai bun dintre purificatoarele prezente pe piaţă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide