Tehnologia Plasmacluster

CUM FUNCTIONEAZA TEHNOLOGIA PLASMACLUSTER

Ionii sunt eliberati in aer. Ionii pozitivi si negativi sunt creati folosind vaporii de apa din aer.
Ionii se ataseaza in mod activ de poluanti pe care ii faramiteaza. Ionii isi neutralizeaza incarcatura prin eliminarea poluatilor din aer.
Ionii se intorc in aer ca vapori invizibili de apa.

EFECTUL UNIC

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster nu trebuie confundata cu alte metode de purificare a aerului, care utilizeaza, de asemenea, ioni incarcati pozitiv sau negativ, deoarece in cazul majoritatii acestor metode, purificarea aerului are loc chiar in interiorul dispozitivului in sine si nu in camera. Mai mult, particulele nedorite nu sunt eliminate, si nici peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in aceste cazuri.

Efectul dublu al purificarii aerului

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster curata aerul utilizand ioni pozitivi si negativi. Acestia sunt ioni pozitivi de hidrogen si ioni negativi de oxigen, extrasi din moleculele de apa din aer.

In acelasi timp, aerul se purifica si utilizand un sistem de filtrare diferit. Acesta ofera un efect unic de purificare dubla a aerului: prin ioni si prin filtre.

EFICIENTA DOVEDITA

Tehnologia cu ioni Plasmacluster este dovedita in reducerea semnificativa a bacteriilor, mucegaiului si a ciupercilor. Este atat de eficienta incat este folosita in prezent companiile de automobile de varf pentru a improspata aerul din interiorul masinilor si in frigidere pentru a mentine prospetimea alimentelor si a elimina mucegaiul

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide