Tu ştii ce fel de aer respiri?

Ati calculat vreodata cat timp petreceti in interior? Cat timp stati inchisi intre peretii casei, ai biroului, ai scolii, in mall sau in supermarket?

Poate credeţi că în casă sau la muncă, la grădiniţă sau la şcoală sunteţi feriţi de poluare, că respiraţi un aer mai curat decât este cel de pe stradă, însă nu este întotdeauna aşa. Lucrurile se complică atunci când unul dintre membrii familiei suferă de alergii. Dar care sunt poluanţii aerului din interior? Ce putem face pentru a respira un aer mai curat atunci când suntem acasă sau la birou?

Într-un articol al Agenţiei Europene de Mediu, citeam că aerul exterior dintr-un oraş cu trafic mediu ar putea fi mai curat decât aerul din sufrageria noastră. Pentru mine a fost şocant să citesc asta. În realitate, unii poluanţi atmosferici se pot regăsi într-o concentraţie mai mare în interior decât în exteriorul casei.

Citeste articolul pe www.noidoisibebe.ro

ARTICOLE RECENTE IN BLOG

Alergiile de primavara. Simptome si solutii adjuvante

Modificările climatice la nivel global, în special încălzirea globală, au determinat extinderea perioadei de polenizare. Pe de altă parte, au apărut și tipuri de alergii noi, precum alergia la polenul de ambrozie, care provoacă atât rinită sau conjunctivită, cât și astm bronșic.

Sharp la Rommedica 2019

Sharp a fost prezent în perioada 11-13 aprilie la Romexpo, în cadrul evenimentului Rommedica, unde a prezentat cele mai inovative soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din locuință sau spații închise: purificatoarele Sharp și tehnologia integrată Plasmacluster.

Calitatea aerului din interior

Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are, de asemenea, un impact direct asupra sănătăţii noastre. Ce anume determină calitatea aerului din interior?

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide